Ugrás a tartalomra

Riasztót szeretnék, de hogyan?

Megrendelés

Kérjük lépjen kapcsolatba telefonon, vagy e-mailben cégünkkel!

Kapcsolat felvétel

Konkrét telepítési igénye esetén a RIA-TELL Vagyonvédelem megbeszélt időpontban felkeresi Önt, és a védendő objektumot. A felmérés alkalmával egyeztetik a lehetséges műszaki megoldásokat a biztonsági, biztosítói és pénzügyi lehetőségek tükrében. Amennyiben kisebb rendszerről van szó, a helyszínen árajánlatot adnak Önnek, ha szükséges, a későbbiekben a részletes műszaki terveket vagy árajánlatot is eljuttatják a megrendelőnek. Fontos, hogy a még épülő ház esetén, a felmérés már idejekorán megtörténjen.

Telepítés

Megrendelés esetén a telepítés  néhány napon belül, az Ön által egyeztetett időpontban kerül lebonyolításra. Új építésű házaknál, legkésőbb a villanyszerelési munkálatok idején a riasztó és kaputelefon, és az esetleges videó megfigyelő rendszerek vezetékezését is el kell végezni. A rendszertelepítéskor elvégezhetőek olyan speciális feladatok, mint például a távfelügyeletre programozás is.

Átadás

A telepítés utolsó fázisa a betanítás és műszaki felülvizsgálat, valamint a szükséges dokumentációk és a garancialevél átadása. A tökéletesen működő, a tulajdonos által is kezelhető rendszer vételárát csak ezután kell kifizetni, a helyszínen, készpénzben.

A telepítés után a későbbiekben is megrendelhet néhány extra szolgáltatást:

- rendszeres karbantartás: szerződésben meghatározott időnként - általában félévente - a szerelő leellenőrzi a telepített berendezések üzemszerű működését,

- kiterjesztett garancia: a telepítéskor vállalt - általában 12 hónapos - teljeskörű garancia ideje térítés ellenében többszörösére növelhető.

- rendszerköltöztetés: amennyiben Ön eladja ingatlanát, az új helyre költözéskor megrendelheti a riasztórendszer áttelepítését is.